Forum toont innovaties voor de publieke ruimte van morgen

Kennisuitwisseling tussen openbare, private en non-profitsector is het uitgangspunt van het Congres Publieke Ruimte. Zowel theorie als praktijk komen aan bod tijdens het congres. Waar het publiekeruimtebeleid voornamelijk een taakstelling en bevoegdheid is van de openbare sector, is het de private sector die mee instaat voor de uitvoering van het beleid.
Studiebureaus, producenten en leveranciers van materialen en diensten, aannemers, vakorganisaties, opleidings- en onderzoeksinstellingen spelen allemaal hun rol in het proces om tot een succesvol resultaat te komen.
 
Naast een interessant congresprogramma maakt u op het Forum kennis met de nieuwste innovaties en ontwikkelingen op vlak van openbare ruimte.

 

 

 

Voor komende editie is er geen ruimte meer beschikbaar. Heeft u interesse om volgend jaar deel te nemen, neem dan zeker tijdig contact op via kelly.thierens@publiekeruimte.info of 03/260 06 34.
 

'1 minuut presentatie' voor productinnovaties


Tijdens de plenaire voormiddagsessie stelt elke forumdeelnemers in een dynamische '1 minuut presentatie' hun vernieuwend product of dienst aan u voor. U kan achteraf op het Forum terecht voor meer informatie.

Het Forum Publieke Ruimte vindt gelijktijdig en op dezelfde locatie als het congres plaats, in de catering en ontvangstruimte van Lamot, Mechelen Centraal. Vanaf 15.30u is het Forum Publieke Ruimte gratis toegankelijk, ook voor wie niet aan het dagprogramma deelneemt.

Bezoek het Forum en win het 'Smart Cities' boek van keynote speaker prof. Pieter Ballon


Elke bezoeker maakt kans op één van de 30 exemplaren van het boek 'Smart Cities - hoe technologie onze steden leefbaar houdt en slimmer maakt' van keynote speaker prof. Pieter Ballon.

Het boek geeft antwoorden op de vragen: 


- Hoe ziet de ideale stad eruit binnen tien jaar?
- Hoe slim zijn onze Vlaamse en Nederlandse steden vandaag al?
- Moeten we bang zijn voor de stad van de toekomst?


 Bezoek het forum en neem naast het (gratis) Praktijkboek Publieke Ruimte ook het niet te missen boek 'Smart Cities' mee naar huis.