Save the date: Congres en Forum Publieke Ruimte op 13 maart 2018 in Gent

In 2014 ging Infopunt Publieke Ruimte van start met het Congres Publieke Ruimte. Na een succesvolle start in Brussel en drie spraakmakende edities in Mechelen, wordt Gent de komende drie jaar de thuishaven voor dit snel groeiende vakevenement. Noteer alvast met stip in de agenda: 13 maart 2018 in het ICC, een inspiratiedag voor iedereen die bezig is met publieke ruimte.

Voor de organisatie van het Congres Publieke Ruimte werkt Infopunt Publieke Ruimte samen met de Stad Gent, het Agentschap voor Natuur en Bos, het Agentschap voor Binnenlands Bestuur (afdeling Stedenbeleid), Aquafin, het Departement Omgeving, FEBESTRAL, de Vlaamse Landmaatschappij en de VLAM. 

Het congresprogramma wordt bekendgemaakt in december. 

Wenst u er als bedrijf of organisatie bij te zijn op het Forum Publieke Ruimte 2018? Neem contact op via kelly.thierens@publiekeruimte.info. U ontvangt dan tijdig de inschrijvingsmail voor editie 2018.

Op 30 maart 2017 droeg burgemeester Bart Somers (Mechelen) de sleutel van het Congres Publieke Ruimte over aan schepen Sven Taeldeman (Gent).