Uw jubileumboek Publieke Ruimte ligt klaar op 30 maart

Referentiewerk voor openbare ruimte in België

Het eerste praktijkboek Publieke Ruimte verscheen in 2008. In geen tijd kreeg het boek een cultstatus als referentiewerk voor de nieuwste ontwikkelingen en realisaties op gebied van openbare ruimte in België. Dit jaar verschijnt het boek voor de tiende keer en viert ook de Prijs Publieke Ruimte zijn tienjarig jubileum. De speciale editie van het boek bevat een retrospectieve met de winnaars van de voorbije jaren, 17 inspirerende reportages over de openbare ruimte van de toekomst en honderden afbeeldingen van recente realisaties uit heel Vlaanderen en Brussel. Samen goed voor 208 pagina’s lees- en kijkplezier.

Een exemplaar van het Praktijkboek bemachtigen

 Het praktijkboekboek Publieke Ruimte is gratis voor bezoekers van het Congres & Forum Publieke Ruimte op 30 maart in Mechelen. Nadien wordt het boek niet meer kosteloos naar alle gemeentebesturen verzonden. Lidgemeenten ontvangen tot tien exemplaren gratis en ook Partners Publieke Ruimte en Ambassadeurs Publieke Ruimte zijn verzekerd van hun boek. Andere geïnteresseerden kunnen het boek reserveren tot 28 februari via het online bestelformulier.
Een grotere oplage (relatiegeschenk, gemeenteraad, GECORO, …) is verkrijgbaar aan sterk gereduceerde prijzen. Mis de jubileumeditie van het praktijkboek Publieke Ruimte niet en verzeker u vooraf van uw exemplaar!

Reserveer uw praktijkboek(en)