Wie zijn Erika, Leo en Pieter?

Maak kennis met de keynote speakers van het Congres

Erika Van Tielen is net als vorig jaar gastvrouw van het Congres Publieke Ruimte. Zij stelt u graag voor aan keynote speakers Leo Van Broeck (Vlaams Bouwmeester) en prof. Pieter Ballon (VUB / directeur Living Labs iMinds). Na de plenaire openingssessie kiezen de deelnemers à la carte uit zestien deelsessies. Tientallen sprekers informeren u over de trends en ontwikkelingen die de publieke ruimte van de toekomst mee vorm zullen geven. Kom alles te weten over smart cities, luwteplekken, toekomstbomen, mobiele alternatieven, laadpalen, tijdelijk en collectief ruimtegebruik, cool pavements, bicycle urbanism en nog veel meer.

Als afsluiter van het congres blikt trendwachter Bert Van Thilborgh (Futureproved / HoGent) vooruit naar de toekomst. Het slotwoord is voor Bart Somers, burgemeester van Mechelen. Mechelen is voor de derde keer op rij gaststad. De burgemeester draagt het congres over aan de gaststad waar het evenement vanaf 2018 zal plaatsvinden.

Volledig programma >>>

In samenwerking met de congrespartners

Met een programma van topniveau legt het vierde Congres Publieke Ruimte opnieuw kruisverbanden tussen openbare ruimte en andere beleidsdomeinen.Infopunt Publieke Ruimte en de congrespartners (Agentschap voor Natuur en Bos, Aqufin, Departement LNE, Febestral, Vlaamse Milieumaatschappij, Ruimte Vlaanderen, Stad Mechelen en Openbaargroen.be) geven daarmee het signaal dat een geïntegreerde samenwerking bepalend is voor de openbare ruimten van de toekomst. 

Vroegboekactie tot 15 februari: gratis of korting

Snelle inschrijvers kunnen deelnemen aan voordeeltarief. Voor lidgemeenten en partners van Infopunt Publieke Ruimte is deelname zelfs gratis! De vroegboekactie loopt nog tot 15 februari.

INSCHRIJVEN >>>

 


Deel op facebook