Wie volgt Mechelen op? Projectoproep Publieke Ruimte 2019Tijdens het voorbije Congres Publieke Ruimte nam een trotse burgemeester Somers de Prijs Publieke Ruimte 2018 in ontvangst. Met deze onderscheiding erkent Infopunt Publieke Ruimte niet enkel de kwaliteit van het ontwerp maar ook goed opdrachtgeverschap. Het Mechelse stadsbestuur ontving de spraakmakende onderscheiding voor de herinrichting van de centrale winkelas ‘Mechelen Boulevard’.
Was u de voorbije jaren betrokken bij de realisatie of de herinrichting van een openbare ruimte waarop u fier bent? Of vindt u dat het nieuwe speelterrein of dorpsplein in uw gemeente een voorbeeld is voor anderen? Hebt u een bedrijventerrein vergroend of een erfgoedsite toegankelijk gemaakt voor het publiek? Laat het ons dan weten.

Met projectoproep ‘Publieke Ruimte 2019’ zoeken we ook dit jaar nieuwe, spraakmakende realisaties die in aanmerkingen komen voor de Prijs Publieke Ruimte. Alle voorwaarden voor deelname aan de projectoproep vindt u op onderstaande website. 30 september 2018 is de uiterste inzenddatum voor dossiers. De Prijs Publieke Ruimte 2019 wordt uitgereikt tijdens het Congres en Forum Publieke Ruimte op 12 maart 2019 in het ICC Gent.

Meer info