Gent is nieuwe gaststad voor Congres en Forum Publieke Ruimte

Na vier succesvolle edities in Brussel en Mechelen wordt Gent vanaf 2018 de thuisbasis voor het Congres en Forum Publieke Ruimte. Net als Mechelen is de Arteveldestad toonaangevend in Vlaanderen op het vlak van openbare ruimte. Wie graag eerst het terrein grondig verkent, kan tijdens het voorcongres op 12 maart deelnemen aan wandel-, fiets- en busexcursies in en rond Gent georganiseerd door Infopunt Publieke Ruimte, de Stad Gent en de Vlaamse Landmaatschappij. 

Het congres zelf met complementaire vakbeurs vindt plaats op 13 maart in het International Convention Center (ICC). Een uitgebreid programma laat de deelnemers toe zich te verdiepen in alle aspecten van openbare ruimte: mobiliteit, welzijn en gezondheid, jeugd, ruimte en landschap, groen en milieu, energie en klimaat enzovoort.Als deelnemer stelt u een programma op maat samen uit het brede aanbod aan lezingen, workshops, rondetafelgesprekken en demonstraties. Toonaangevende sprekers uit binnen- en buitenland bieden u nieuwe en vernieuwende perspectieven op openbare ruimte.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
Afbeeldingen © Hilde Christiaens, UGent

 

Forum Publieke Ruimte toont innovaties en topproducten

Een uitgebreid randprogramma zorgt ervoor dat u zich ook buiten het congres niet verveelt. Bezoek bijvoorbeeld een pop-uparboretum, vakgerelateerde filmvoorstellingen, een bomenwandeling in het Citadelpark, spelactiviteiten, een tentoonstelling, postermuur, kunstwerken en straattheater. Dit alles en meer bieden een dertigtal ondernemingen en organisaties u aan op het Forum Publieke Ruimte.

 
 
 
 
 
 
 
 

Mis deze vijfde editie van een snelgroeiend kwaliteitsevenement niet!

Praktisch

Voor wie?
Iedereen die geïnteresseerd is of zich betrokken voelt bij de kwaliteit en de inrichting van onze leefomgeving.

Wanneer?
Dinsdag 13 maart 2018. Voorprogramma op maandagnamiddag en -avond 12 maart.

Waar?
ICC, Citadelpark, Gent

Organisatie:
Infopunt Publieke Ruimte en Stad Gent in samenwerking met Agentschap Binnenlands Bestuur (Stedenbeleid), Agentschap Natuur en Bos, Departement Omgeving, Team Vlaams Bouwmeester, Vlaamse Landmaatschappij, Aquafin, Provincie Oost-Vlaanderen, Netwerk Duurzame Mobiliteit, FEBE, Openbaargroen.be / VLAM.

Tarieven:
Vroegboekactie tot 9 februari. Kortingen voor leden en partners van Infopunt Publieke Ruimte.

Inschrijvingen en programma vanaf januari op www.congrespubliekeruimte.info