Databank Publieke Ruimte

De referentie voor nieuwe realisaties in de openbare ruimte

De nieuwe Databank Publieke Ruimte bekroont het tienjarig jubileum van het Praktijkboek Publieke Ruimte met een volledig digitaal aanbod van alle projecten die in de boeken werden gepubliceerd. E

en uitgebreid overzicht van inspirerende realisaties uit heel België, inclusief alle laureaten en winnaars van de spraakmakende Prijs Publieke Ruimte van de afgelopen jaren is hier terug te vinden.

De databank wordt stelselmatig aangevuld tot een volwaardig referentiebestand met de meest spraakmakende en voorbeeldstellende openbare ruimte in Vlaanderen en Brussel.

> Bezoek de Databank Publieke Ruimte

 

 
 
 
 
 
 
 
 

 

Diverse zoekopdrachten mogelijk

Blader door diverse categorieën van projecten of zoek via de kaart naar een locatie in uw gemeente. Van elk project is er uitgebreide informatie en beeldmateriaal beschikbaar. Leden van Infopunt Publieke Ruimte hebben bovendien toegang tot aanvullende informatie en extra beeldmateriaal.

Inspiratie en informatie à la carte

Zowel op kantoor als onderweg laat de website zich gemakkelijk raadplegen. Naast een uitgebreid overzicht aan projecten biedt de databank eveneens een documentatiecentrum met artikels en publicaties in brede zin. Op zoek naar nieuwe ontwikkelingen en producten? Ook daarvoor is de databank een bron van informatie. Bovendien vindt u er de contactgegevens van heel wat ondernemingen en organisaties.